Nejnovější recenze ze sekce Balzámy na rty
Spokojená jsem
Pro mne lepší než prodejně
Naprosto skvělý, příjemná vůně za fajn cenu
Pleva Balzám na rty medový s příchutí vanilky tyčinka 7 g
Registrovaný uživatel
Přidáno: 22. října 2024
- Voní
- Extrémně vysušuje rty
Koupila jsem jej na základě množství pozitivních recenzí, protože jsem hledala alternativu k jinému balzámu, který mi vyhovoval, ale bohužel se přestal vyrábět. Tento Pleva balzám na rty je obrovské zklamání. Extrémně vysušuje rty. Už jej nikdy nekoupím a nejspíš poletí do koše :-( Od balzámu na rty čekám zejména hydrataci a ochranu. Už dlouho jsem neměla tak špatné a vysušené rty jako při používání tohoto balzámu, bohužel.
výborný produkt
Balzám se pěkně vstřebá a vydrží dlouho. Spokojenost.
Docela intenzivní, jak slibuje název :) Zkoušela jsem jako noční masku na rty. Ráno byly víc hydratované / objemnější, než jsem zvyklá a to mi úplně nevyhovovalo. Objektivně ale mohu říct, že svůj účel splňují velmi dobře. V zimě se budou hodit.
- Dobre se roztira. Pěkně voní
Krásná barva, na rtech je balzám velmi příjemný..
- Celkem příjemná vůně
- Trochu lepí na rtech
- Nevydrží zase tak dlouho hydratovat
Koupil jsem na základě vítězství v dTestu, ale spíš zklamání. Balzám trochu lepí, je takový krémový, každopádně nemám pocit, že by vydržel déle než obyčejné balzámy. Jinak ale ok.
Neni to prava vanilka jen umela vune a nepusobi to bohuzel prirozene a je ti prilis suche rty nejsou hydratovane
- pohodlné nanášení
- příjemný na rtech
- pečuje o rty
- výživa rtů není příliš vysoká
Praktické roll-on balení, snadno se nanáší, je spíše olejový, na rtech příjemný, nicméně to nebude úplně produkt pro hodně suché, popraskané rty nebo na zimní období. Na takové to přemáznutí postačí, ale jinak to co se týče výživy rtů není úplně top.
- Krásná barva
- Vydrží na rtech dlouho
- Hydratuje rty
- Příjemné
objednal jsem si pomádu na rty vitalos a došla mi s expirací 28.6-24 asi o nic nejde ,ale pracuji taky ve velkoobchodě ,a myslím že jsem na to měl být minimálně upozorněn a hlavně to mělo být když už tak prodáno za nějakou minimálni cenu
Děkuji, došlo k nápravě. Mohu obchod doporučit.
Produkt mám poprvé a používám druhý den.
Zatím jsem spokojená, rty jsou příjemně vláčné.
- příjemný výrobek na rty, s příjemnou vůní, cena by mohla být nižší
zkouším, ještě jsem ho neměla
příjemný pocit pro rty
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »