Nejnovější recenze ze sekce Balzámy na rty
- jemny vonny
Zelená Země Konopný balzám na rty 4,8 ml
Přidáno: 8. června 2024
(naposledy upraveno 8. června 2024)
Zakoupeno v Zelená Země
- Kupuji pravidelně, vhodné i na hodně popraskané rty, používám preventivně proti oparům
- velikost
Dcera mi ho asi sní dřív než ho použije :D
Ještě jsem nepoužila, chystám se zítra, nemám koupeno jako balzám na rty, ale jedná se o nový makeup trik, použiji jako podklad pod korektor na oči. Když to nebude dobré, použiji jako balzám na rty, zdá se, že bude velmi lehký a především hydratační.
- Balzám se skutečně přírodním složením, příjemně lehounce rty tónuje, příjemně ovocně voní
- Nejlepší tyčinka na pusu účinkem
- Příjemná vůně
- Láme se
skvěle hydratuje
fakt dobý pocit po namazání, doporučuji
- Příjemný na ústech
OK
OK
- Dobrá- zdravá pomáda na rty ( nepoužívám ji dlouho, zatím nemohu podrobněji hodnotit
- Příjemná vůně
- Na léto bych uvítala UV filtr
Na dovolenou nezbytná věc
Na produktu si vazim ze je prirodni. Je to prvni produkt, ktery jsem koupila od teto znacky. Je mensi, ale velmi skladny, je v pevnem kartonovem obalu, takze i setrny k zivotnimu prostredi. Velice lehce barvi rty, coz se hodi pro nekoho kdo nepouziva rtenku. Jen me trosku vadi jakasi pachut, i kdyz je to s prichuti tresni, tak citim ze je tam i neco navic, mozna nejaky olej. Urcite rada vyzkousim i jine prichute balzamu a nebo i jine produkty teto znacky.
- Vyživené rty
- krásně voní
Koupeno poprvé, byla jsem překvapena jemným peelingem na začátku, který se pak rozpustí a máte jemný voňavý balzám na rty. Dostala jsem k tomu jako dárek sprchový gel a olejíček od stejné značky, To potěší.
krásná jemná vůně
- Osvědčil se i u moře.
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »